Sex, Drugs & 1/, Scotland's Health: 19-21 October 2021, Virtual Conference



	Stream 1	Stream 2	Stream 3	Stream 4	
10:00-11:00	Welcome; Opening plenary				
11:00-11:30	Break				
11:30-13:00	ніх	Panel	Panel		
	11:30-11:45 Chase Ledin: <i>Post-AIDS Health Promotion:</i> <i>Theories and Methods</i> (5 minutes for questions) 11:45-12:00	Audrey Brown (Chair), Jeni Harden, Lesley Hoggart, John Reynolds- Wright, Rachel Wilson- Lowe, Sharon Cameron, Nicola Boydell, Carrie Purcell: Developments in Abortion care: Reflections and future directions in Scotland	Paul Simpson, Karen Rennie, Peter Robinson, Josie Tetley, Trish Hafford- Letchfield (Chair): <i>Sex and Diversity</i> <i>in later life: Applications for Scotland</i>		



	Nicoletta Policek & Alistair Hudson: Add HIV and stir: the silence of speaking for the Other/s (5 minutes for questions) 12:05-12:20 Alastair Hudson & Irina Lut: Healthcare use among people living with HIV in Scotland (5 minutes for questions) 12:25-12:40 Alastair Hudson & Irina Lut: Positive and negative feelings among people living with HIV in Scotland (5 minutes for questions)
13:00-14:00	Break

Sex, Drugs & 1/, Scotland's Health:

19-21 October 2021, Virtual Conference

14:00-15:30	Hep C 14:00-14:15 Mina O'Hara, Hilda Stiven & Ewen Stewart: Outreach near-patient Hepatitis C PCR testing using Cepheid system (5 minutes for questions) 14:20-14:35 Jess Ryan & Jessica Davidson: Innovating in HCV eradication (5 minutes for questions) 14:40-14:55 Alan Yeung: Population- level estimates of Hepatitis C reinfection post scale-up of direct-active antivirals among people who inject drugs (5 minutes for questions) 15:00-15:15 Linsey Stronach & Thomas McClung: Person Centred Support alongside Hepatitis C treatment (5 minutes for questions) 15:20-15:35	Workshop Nicky Coia, Johann Duffy, Yvonne Kerr, Cara Lewis, Jill Wilson, Carolyn Blake, Ruth Lewis & Kirstin Mitchell: <i>Putting the Conundrum</i> <i>recommendations into</i> <i>action: A co-production</i> <i>workshop</i>	Workshop Claire Kofman: <i>HIV and African communities:</i> <i>continuing prevention work during</i> <i>the Covid-19 pandemic</i>	Roundtable Intergenerational Conversation on Consent
-------------	---	---	---	--

Sex, Drugs & 1, Scotland's Health:

19-21 October 2021, Virtual Conference

	Jamie Frankis, Dimitra Strongylou, Louis MacGregor& Peter Vickerman: <i>Feasibility</i> <i>of increased HCV testing among GBMSM</i> <i>in Uk and Ireland</i> (5 minutes for questions)		
15:30-16:00	Break		
16:00-17:00	16:00-16:15 Sue Brechin & Louise Bowman: <i>Cervical</i> <i>smear uptake by vulnerable women in</i> <i>Fife, what made the difference?</i>		



Jamie Frankis, Kirsty Roy, Ross Cameron & Dimitra Stongylou: <i>HPV vaccine uptake</i> <i>among eligible GBMSM in the UK and</i> <i>Ireland</i> (5 minutes for questions)		
	End of Day	



Sex, Drugs & 1, Scotland's Health: 19-21 October 2021, Virtual Conference

	Stream 1	Stream 2	Stream 3	Stream 4
10:00 - 11:00	Sex and drugs Pt 1 10:00-10:15 Vicki Craik: Cocaine on the brain (5 minutes for questions) 10:20-10:35 Adrienne Hannah, Louise Bowman & Lesley Bon: People who use drugs and are involved in transactional sex (5 minutes for questions) 10:40-10:55 Alastair Hudson & Irina Lut: Drug use among people living with HIV in Scotland (5 minutes for questions)	HIV testing 10:00-10:15 David Bingham & Jimmy Hunter: <i>Community and home</i> <i>testing initiatives: Then</i> <i>and now</i> (5 minutes for questions) 10:20-10:35 Gavin Bryce: <i>HIV Self-</i> <i>testing in the era of</i> <i>Covid 19</i> (5 minutes for questions)	Panel Christopher Ward & Steven Maxwell Intimate Partner Violence within male same sex relationships in Scotland	Service delivery Claudia Estcourt Digital sexual health: What we know and what we need to know for effective services
11:00-11:30	Break			



11:30 -13:00	Education	Workshop	Panel	Roundtable <i>Chem sex</i>
	11:30-11:45 Rebecah MacGilleEathain: You won't get taught it in school: The significance of viewing online pornography and school sex education provision for adolescent boys in Scotland (5 minutes for questions) 11:50-12:05 Rebecca Gascoigne & Kate Astbury: The prevalence and impacts of stealthing (non consensual condom removal) in Scotland (5 minutes for questions) 12:10-12:25 Raquel Boso Perez: Feeling rules in youth break up cultures: Implications for health promotion (5 minutes for questions) Lifecourse	Exploring Creativity through Covid: Waverley Care Women's Group and Project Venus	Jake Jones, Anastacia Ryan, Fiona Gilbertson: A public health and decriminalisation approach to sex work and drug use- a discussion on solidarity and evidence	



	12:30-12:45 Ese Johnson: Experience of aging with HIV in residential care service in Scotland (5 minutes for questions) 12:50-13:05 Nicoletta Policek: The great swindle of aging well with HIV: Women, sex and sexuality (5 minutes for questions)			
13:00 -14:00	Lunch break			
14:00-15:30	Service delivery 14:00-14:15 Sue Brechin: <i>Reducing inequality in</i> <i>access to Sexual health care in Fife</i> (5 minutes for questions) 14:20-14:35	Kirstin Mitchell, Karen Lorimer & Nicola Boydell: What is sexual wellbeing? Can it he measured and	Trish Hattord, letchtield Jenny Dalrymnle	Roundtable Migration, asylum & new entrants to Scotland



	Anna Hunter & Jacky Shaw: Collaborative model of care to support the health and wellbeing of the homeless population during and beyond Covid Pandemic(5 minutes for questions)14:40-14:55Sally Brown, Nicola Boydell, Tom Hughes: The impact of Covid-19 on the provision of sexual and reproductive health services in Scotland(5 minutes for questions)15:00-15:15Julie Riddell: Sexual Health and Sexual Behaviour in Scotland during the Pandemic (Natsal-Covid)(5 minutes for questions)	
15:30-16:00) Break	



16:00-17:00	Community Plenary
	End of Day



Sex, Drugs & 1, Scotland's Health: 19-21 October 2021, Virtual Conference

Thursday 21st October

	Stream 1	Stream 2	Stream 3	Stream 4
10:00-11:00	PrEP 10:00-10:15 Paul Flowers: How can we enhance the implementation of PrEP? (5 minutes for questions) 10:20-10:35 Dimitra Stongylou & Jamie Frankis: <i>STI diagnoses and testing</i> pre/post PrEP among GBMSM in the UK and Ireland (5 minutes for questions) 10:40-10:55 Jamie Frankis & Demi Strongylou, Ross Kincaid & Paul Flowers: Adios HIV: Are PrEP and other biobehavioural sexual risk	Sex and drugs pt 2 10:00-10:15 Peter Hellsten: Beyond sex, drugs and risk: understanding gay men's chemsex as intimacy- seeking, identity building and health-enhancing acts of self-fulfilment (5 minutes for questions) 10:20-10:35 Rupert McCranor: Clued in: Cultural Competence and Barriers to Care for LGBTQ+ people who use substances (5 minutes for questions) 10:40-10:55	Panel Kathryn Dawson, Laura Wylie, Kirstin Mitchell, Carolyn Blake, Julie Riddell, Malachi Willis: <i>ESAS: Whole school</i> <i>approach to tackling GBV</i>	



	management strategies ending HIV in Scotland (5 minutes for questions)	Alastair Rose: Substance use related sexual harm withing GBMSM populations in Scotland (5 minutes for questions)		
11:00-11:30	Break			
11:30-13:00	Workshop Rosy Glen: <i>Let's talk about sex!</i> With get2gether + Crew2000	Workshop Callum Sinclair, Martin Hutcheson, Julie Ringsell, Billy Thomson: <i>Sharing the</i> <i>learning-Coproduction in</i> <i>Action</i>	Workshop Ingrid Young, Lewis Clarke, Christopher Ward & Alastair Rose: Digital intimacies, smartphones and gay men's sexual wellbeing	Roundtable <i>Drugs</i> <i>Deaths</i>
13:00-14:00	Lunch break			



14:00-15:30	Roundtable Addressing race, communities of colour & sexual health in Scotland	Workshop Lesley Bon & Stephen Vargas: Working with front line staff in understanding the Chem Sex Community	Roundtable	Roundtable
15:30-16:00	Break			
16:00-17:00	Closing plenary			
End of Day				